5,0 10 reviews

Poffertjeskraam Huren op locatie - Henk Patat Snackwagens

Poffertjeskraam op locatie voor elke gelegenheid

Wilt u een echte Hollandse poffertjeskraam op locatie huren voor uw bruiloft, feest of evenement? Dan bent u bij Henk Patat aan het juiste adres. Met zijn jarenlange ervaring kunt u Henk Patat als geen ander heerlijke poffertjes op locatie laten bereiden voor een heerlijke snack ervaring!

Wij komen met onze mobiele poffertjeskraam op locatie, in heel Nederland. Met een ervaren en enthousiast team maken wij de lekkerste poffertjes voor u klaar. Onze klant is koning, en wij zorgen er dan ook voor dat u van alle gemakken wordt voorzien. Wij maken er samen met u een heerlijk feest van!

Bij Henk Patat kunt u al vanaf € 750,- een poffertjeskraam huren, met wat u maar wilt. U hoeft alleen nog maar te genieten!

Bekijk onze pakketten
Poffertjeskraam
Wilt u direct contact? U kunt ons bereiken via de contact pagina!

Wat krijg ik bij de huur van een poffertjeskraam?

Wij komen al vanaf € 750,- op locatie lekkere poffertjes bakken. Voor dit startbedrag krijgt u 150 porties poffertjes. Wilt u nog meer bestellen of wilt u nog iets toevoegen zoals ijs of frisdrank? Laat het ons van te voren weten zodat wij dit mee kunnen nemen in onze mobiele poffertjeskraam.

De uiteindelijke huurprijs stemmen wij vervolgens van te voren met u af, afgestemd op al uw wensen en eventuele toevoegingen. Zo komt u niet voor nog onverwachte verrassingen te staan.

Hoe weet ik of er een poffertjeskraam beschikbaar is?

Wij begrijpen dat u in de planning van uw feest al enige tijd van te voren wilt weten of er een poffertjeskraam beschikbaar is. Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! U kunt ons hiervoor telefonisch bereiken via de contactpagina.

Neemt u liever per mail contact met ons op? Geen probleem! U kunt ons altijd mailen via het contactformulier. Vermeld in uw mail wanneer u de poffertjeskraam wilt huren, welke dag, welk tijdstip en de plaats van bestemming. Daarnaast dient u aan te geven hoeveel mensen u verwacht aanwezig te zijn op uw feest of evenement zodat wij hier rekening mee kunnen houden met het meenemen van onze voorraad.

Reserveer nu een poffertjeskraam op locatie

Bent u enthousiast geworden en verlangt u nu al naar onze heerlijke poffertjes? Bel dan via de contactpagina voor het huren van een poffertjeskraam op locatie. Het is uiteraard ook mogelijk om per mail een poffertjeskraam te reserveren. Reserveer nu uw poffertjeskraam via het contactformulier.

U kunt de huurprijs vooraf betalen via de bank of u kunt op locatie met contant geld afrekenen. Direct bij de start van uw feest of evenement dient u de huurprijs aan ons te betalen.

Bekijk onze pakketten

Poffertjes kraam

Pakket A

€ 750,-

 • Incl. 150 porties poffertjes
 • Elke extra portie € 4,00
 • Wij stellen samen met u een pakket op maat samen
 • Alleen A-Merken
 • Inclusief ervaren personeel
 • Afspraak = 100% zekerheid
* Alle prijzen zijn exclusief btw

Poffertjes kraam

Pakket B

€ 8,50 p.p.

 • Onbeperkt poffertjes voor € 8,50 p.p.
 • Wij stellen samen met u een pakket op maat samen
 • Alleen A-Merken
 • Inclusief ervaren personeel
 • Afspraak = 100% zekerheid
 • Vanaf groepen van 70 personen
* Alle prijzen zijn exclusief btw
Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.