5,0 11 reviews

Snackwagen Huren voor Feest of Event - Henk Patat

Snackwagen huren: ons assortiment

Organiseert u een feest, beurs, opening of een ander (klein) evenement? Dan mag een lekkere snack absoluut niet ontbreken. Wij komen met onze snackwagen bij u op locatie en voorzien uw gasten van een patat of heerlijke snacks. Ook het op maat maken van ons assortiment behoort tot de mogelijkheden. 

Wilt u een snackwagen, frietkar of een andere wagen uit ons wagenpark huren, waardoor u verzekerd bent van heerlijke producten die bereid zijn door ervaren personeel? Neem dan contact met ons op.

henkpatat snackwagen churros

Wat krijg ik bij de huur van een snackwagen?

U kunt vanaf € 500,- excl. btw een snackwagen huren en u heeft de keuze uit 2 pakketten. Betalen per internetbankieren of voor aanvang contant op locatie. Onze prijzen zijn exclusief btw.

Pakket A : Voor het startbedrag van € 500,- excl. btw krijgt u 150 heerlijke porties patat of snacks. Iedere extra portie patat of snack kost € 2,50,- excl. btw extra per persoon.

Pakket B : Dit pakket bestaat uit onbeperkt patat en snacks. Dit kost € 8,50 excl. btw per persoon.

Patat Kipcorn Curry
Kroketten Mexicano Ketchup
Frikandellen Bamihap Mayonaise
Kaassouffle Ui Pindasaus

henkpatat snackwagen huren

Snackwagen op locatie 

Er zijn diverse keuzes mogelijk bij het aanpassen en op maat maken van ons assortiment. Zo kunt u voor een meerprijs bijvoorbeeld drankjes aanbieden aan uw gasten, vrienden of collega´s. Het is ook mogelijk om friet en snacks te leveren op een afgesproken locatie. Wij werken door heel Nederland voor de grotere evenementen. Voor de kleinere feestjes komen wij met onze wagens op de volgende locaties:

 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
 • Een deel van Brabant

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of naar de beschikbaarheid van onze mobiele wagens op de door u geplande datum? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Wij nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij het reserveren van de juiste snackwagen.

Snackwagen huren met personeel voor een eerlijke prijs

Al ruim 45 jaar hebben wij ervaring met diverse uiteenlopende klanten en afnemers. Wat ons kenmerkt is onze transparante werkwijze en duidelijke afspraken. Via deze weg hebben wij, naast het leveren van uitstekend personeel, veel tevreden klanten aan ons kunnen binden. Bij ons komt u nooit voor extra kosten te staan. 

Wij vinden het belangrijk dat uw gasten een goede klantbeleving hebben. U hoeft alleen maar te genieten van uw feestje en wij voorzien uw gasten van onze heerlijke producten. Wilt u ook een snackwagen op uw locatie en volledig ontzorgt worden in de catering op uw feest? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Waarom Henk Patat?

 • Wij hebben 45 jaar ervaring
 • Persoonlijk Contact
 • Henk Patat staat gelijk aan kwaliteit
 • We gebruiken uitsluitend A-merken
 • Wij staan voor het stukje beleving
 • Verantwoord frituren
 • 20 verschillende snackwagens
 • Henk Patat zegt geen afspraken af
 • Ervaren en gezellig Personeel
Huur nu een patatwagen
Wilt u direct contact? U kunt ons bereiken via de contact pagina!

Huur snackwagens en andere foodtrucks

Eetwagen assortiment:

Bij ons kunt u verschillende soorten foodtrucks huren. Bekijk dan ons complete assortiment. Zo hebben wij de klassieke patatwagen van Henk Patat en onze inmiddels beroemde beenhamwagen. Ook kunt u kiezen voor onze hamburgerwagen met overheerlijke burgers of onze hotdogkraam met echte Amerikaanse hotdogs.

Typische Hollands assortiment:

De foodtrucks van het typische Hollandse assortiment doen het altijd goed bij bedrijfsborrels en beurzen. Kies voor onze kroketwagen met de échte van Dobben kroketten of voor onze oud-Hollandse poffertjeskraam.

Drank en ijs:

Natuurlijk is uw festival of evenement niet compleet zonder ijspret! Huur onze ijskar met de lekkerste ijsjes van Ola. Gaat het om een festival? Denk dan aan onze mobiele bierwagen. Gezelligheid gegarandeerd!

Patatwagen op locatie
Patatwagen
Liefde gaat door de maag! Wij hebben voor u een patatwagen op locatie. Mét uitgebreid assortiment.
Beenhamwagen huren
Beenhamwagen
Bollie’s Franse beenhamwagen met overheerlijke vers gemaakte beenham.
Bierwagen op locatie
Bierwagen
Geef uw feest of kleine evenement nét dat beetje extra met onze verfrissende bierwagen!

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk onze reviews

 • Avatar Alderd J. Froolik, MBA, MSc. ★★★★★ 4 jaar geleden
  Net weer heerlijk kunnen genieten van Henk Patat op het bedrijfsfeest. Het is met een keuze uit diverse snacks een prima cateraar. Alles wordt vers gebakken … More en er is aan niets te kort. Hopelijk mogen bij een volgende keer ook weer bij Henk Patat ons tonnetje rond eten. Dus heb je een evenement kan je Henk Patat zonder problemen de gasten cateren. Aanrader!
 • Avatar Mark Langeree ★★★★★ 6 jaar geleden
  Henk Patat is in de Haagse kringen zo bekend Henk zie je overal bij manifestaties,betogingen,concerten,en noem maar Henk Patat zit er bij is er feest in … More Den Haag dat staat Henk erbij en op de voorgrond.Grootte klasse Henk!!!!!!!!!!!!!!!
 • Avatar Ton koch ★★★★★ 2 jaar geleden
  Helemaal top heerlijke snacks waar voor je geld

Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.