Huur nu een foodtruck op locatie voor uw evenement

Een foodtruck op locatie is tegenwoordig onmisbaar bij zowel kleine als grote evenementen. Met meer dan 45 jaar ervaring is Henk Patat een bekend fenomeen met zijn foodtrucks. Met meer dan 20 verschillende foodtrucks staat Henk bekend voor kwaliteit en verantwoord frituren. Veel van onze foodtrucks hebben het alleenrecht in Nederland op het dragen van de belangrijke A-merken, zoals de Van Dobben kroket wagen en de Mora Kipkorn Wagen.

Henk Patat heeft meer dan 45 jaar ervaring met grote evenementen. De afgelopen jaren waren wij onder andere met onze foodtrucks een vaste prik bij Parkpop, Beatstad en het ADO Den Haag stadion.

Henk Patat Foodtruck Evenementen

Van bruiloften tot bedrijfsfeesten, beurzen en kinderfeestjes

Ook op landelijke evenementen van formaat is Henk Patat een vaste gast. Niet voor alleen grote evenementen maar ook voor kleinschalige feesten en partijen komen wij naar u toe, op locatie, met onze unieke foodtruck. 

Voor zowel bruiloften, bedrijfsfeesten, beurzen of kinderfeestjes, overal waar gesmuld moet worden kunt u Henk Patat bellen voor het zorgen van een unieke snack ervaring bij u op locatie! Al vanaf 500 euro exclusief btw huurt u bij ons een mobiele foodtruck.

Met het huren van één van onze unieke foodtrucks wordt uw feest een gegarandeerd succes! Wij komen met onze foodtruck in heel Nederland om uw gasten te voorzien van een heerlijke snack. Ons ervaren en vriendelijke personeel zorgt ervoor dat u en uw gasten alleen nog maar hoeven te genieten en van alle gemakken worden voorzien.

Een foodtruck huren voor uw feest?

Bent u al enthousiast geworden? En wilt u een foodtruck huren voor uw feest of evenement? Kijk eens naar ons volledige wagenpark en wellicht zien wij u snel op uw evenement! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactpagina.

Wilt u direct contact? U kunt ons bereiken via de contact pagina!
Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.