5,0 10 reviews

Friettent Huren voor Feest of Event - Henk Patat Snackwagens

Maak uw feest compleet met een friettent op locatie

Wanneer u een feest of evenement gaat organiseren wilt u natuurlijk uw gasten voorzien van een heerlijke snack. Het huren van een mobiele friettent bij Henk patat is de oplossing! Wanneer u een friettent huurt, kunt u overal en wanneer dan ook uw gasten voorzien van heerlijke friet en snacks. Niet alleen voor grootschalige evenementen, maar ook voor kleinere en lokale feesten of evenement kunt u Henk Patat inhuren!

Moeten wij verder rijden dan 20 kilometer? Geen probleem, wij rijden met onze friettent door heel Nederland en komen dus ook op locatie bij u in Utrecht.

Bij Henk Patat kunt u al een friettent huren vanaf €500,- en gaan we er samen een gezellige dag van maken. We komen met een professioneel en gezellig team waarbij klantvriendelijkheid en een uitstekende service voorop staat.

Bekijk onze pakketten
Patatwagen

Uiteraard is het mogelijk om naast een mobiele friettent ook nog een andere snackwagen te huren. Kijk hiervoor eens naar ons volledige wagenpark en wellicht kunnen wij op uw evenement uw gasten ook voorzien van een heerlijk ijskoud biertje.

Wilt u direct contact? U kunt ons bereiken via de contact pagina!
Wat krijg ik bij de huur van een frietwagen?

U kunt vanaf € 500,- een frietwagen huren. Voor dit startbedrag krijgt u 150 porties verse frieten of 150 heerlijke snacks bv. frikandellen, kroketten, kaassoufflés en vele andere opties. Mocht u een assortiment willen bestellen dan is deze €7,50 per persoon. Dit assortiment bestaat uit:

Patat Kipkorn Curry
Kroketten Mexicano Ketjup
Frikandellen Bamihap Uitjes
Kaassoufflé Frietsaus Pindasaus

Wat krijg ik bij de huur van een friettent?

Vanaf €500 ,- kunt u een mobiele patatwagen bij ons huren. Voor dit startbedrag kunt u, uw gasten voorzien van 150 porties heerlijke patat of 150 kwaliteit snacks. Verwacht u meer gasten en/of wilt u dit aanbod uitbreiden met bijvoorbeeld frisdrank en ijsco’s? Dat kan, laat het ons van te voren weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een assortiment. Wanneer u kiest voor een assortiment dan bedragen de kosten €7,50 per persoon. Dit assortiment bestaat uit: patat, kipkorn, kroketten, mexicano, frikandellen, bamihap, kaassoufflé, frietsaus, curry, ketchup, pindasaus en uitjes. U kunt al gebruik maken van dit assortiment vanaf 70 personen.

Tot slot kunt u ook een offerte op maat laten maken. Op onze website vindt u het offerteformulier waarmee u al uw wensen kunt aangeven. Een pakket op maat maken wij al vanaf 70 personen.

De uiteindelijke huurprijs stemmen wij van te voren met u af. Zo komt u niet naderhand nog voor verrassingen te staan.

Is er een friettent beschikbaar?

Natuurlijk wilt u in de planning en organisatie van uw feest of evenement ruim van te voren weten of onze frietwagen beschikbaar is. U kunt hiervoor telefonisch of per mail contact met ons opnemen via de contactpagina.

Ook is het mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij vragen u zo concreet mogelijk aan te geven wanneer u het evenement plaatsvindt, welk tijdstip en waar wij naartoe moeten komen. Ook dient u aan te geven hoeveel mensen u op uw feest verwacht.

Hoe kan ik een friettent huren?

Bent u al overtuigt van ons verhaal en wilt u een friettent huren? Wacht dan niet langer en reserveer bij Henk Patat een friettent op locatie.

U kunt de mobiele friettent telefonisch reserveren via de contactpagina. Ook is het daar mogelijk om de reservering vast te leggen per mail.

De huurprijs kunt u van te voren naar ons overmaken. Ook is het mogelijk om de huurprijs op locatie contant met ons af te rekenen. U dient de huurprijs direct voor aanvang van uw feest of evenement te betalen aan de daarvoor aangewezen persoon.

Bekijk onze pakketten

Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.