5,0 11 reviews

Over Henk Patat - Henk Patat Snackwagens

Henk Patat, meer dan 45 jaar ervaring

Henk van der Wulp, beter bekend als Henk Patat, is een echt Haags icoon. De jonge Henk begon 45 jaar geleden met wat toen een zeer vernieuwend idee was: een mobiele patatkraam. Zijn idee bleek een groot succes en al snel werd Henk een graag geziene gast in Den Haag en wijde omstreken.

Het wagenpark groeide gestaag en de naam Henk Patat werd vaste prik op alle belangrijke evenementen in de omgeving van Den Haag. Van de vredesmars tegen de kruisraketten in de jaren ’80 tot Parkpop, de Koningsnacht en Vlaggetjesdag.

Bekijk ons Wagenpark
Henk van der Wulp

Meer dan 20 verschillende snackwagens

Vijfenveertig jaar na dato telt Henk een uniek wagenpark, met ruim 20 verschillende snackwagens. Veel van onze snackwagens hebben het alleenrecht in Nederland op het dragen van de belangrijke A-merken, zoals Van Dobben, Mora of Ola.

Het legendarische imperium van Henk Patat, inmiddels versterkt door zijn twee zonen, is landelijk actief. Feestmakers uit alle provincies kiezen voor een snackwagen van Henk Patat omdat ze zeker willen zijn van kwaliteit. Of u nu opzoek bent naar een snack ervaring voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of festival, iedereen wordt blij van de kwaliteit en professionaliteit van Henk Patat!

Wilt u direct contact?

Wil je direct contact? U kunt ons bellen via de contact pagina!

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk onze reviews

  • Avatar Alderd J. Froolik, MBA, MSc. ★★★★★ 4 jaar geleden
    Net weer heerlijk kunnen genieten van Henk Patat op het bedrijfsfeest. Het is met een keuze uit diverse snacks een prima cateraar. Alles wordt vers gebakken … More en er is aan niets te kort. Hopelijk mogen bij een volgende keer ook weer bij Henk Patat ons tonnetje rond eten. Dus heb je een evenement kan je Henk Patat zonder problemen de gasten cateren. Aanrader!
  • Avatar Mark Langeree ★★★★★ 6 jaar geleden
    Henk Patat is in de Haagse kringen zo bekend Henk zie je overal bij manifestaties,betogingen,concerten,en noem maar Henk Patat zit er bij is er feest in … More Den Haag dat staat Henk erbij en op de voorgrond.Grootte klasse Henk!!!!!!!!!!!!!!!
  • Avatar Ton koch ★★★★★ 2 jaar geleden
    Helemaal top heerlijke snacks waar voor je geld

Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.