Henk Patat, meer dan 45 jaar ervaring

Henk van der Wulp, beter bekend als Henk Patat, is een echt Haags icoon. De jonge Henk begon 45 jaar geleden met wat toen een zeer vernieuwend idee was: een mobiele patatkraam. Zijn idee bleek een groot succes en al snel werd Henk een graag geziene gast in Den Haag en wijde omstreken.

Het wagenpark groeide gestaag en de naam Henk Patat werd vaste prik op alle belangrijke evenementen in de omgeving van Den Haag. Van de vredesmars tegen de kruisraketten in de jaren ’80 tot Parkpop, de Koningsnach en Vlaggetjesdag.

Bekijk ons Wagenpark
Henk van der Wulp

20 verschillende snackwagens

Vijfenveertig jaar na dato telt Henk een uniek wagenpark, met ruim 20 verschillende snackwagens. Veel van de snackwagens hebben het alleenrecht in Nederland op het dragen van de belangrijke A-merken, zoals de Van Dobben kroket wagen en de Mora kipkorn wagen.

Het legendarische imperium van Henk Patat, inmiddels versterkt door zijn twee zonen, is tegenwoordig landelijk actief. Feestmakers uit alle provincies kiezen voor een snackwagen van Henk Patat omdat ze zeker willen zijn van oorspronkelijke kwaliteit. Of u nou opzoek bent naar een snack ervaring voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of festival, iedereen wordt blij van de kwaliteit en professionaliteit van Henk Patat!

Wilt u direct contact?

Wil je direct contact? U kunt ons bellen via de contact pagina!
Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.