5,0 10 reviews

Beenhamwagen Huren Op locatie - Henk Patat Snacklwagens

Huur nu uw beenhamwagen op locatie

Ongetwijfeld heeft u zelf wel eens een mobiele beenhamwagen gezien op een feest of evenement. Voor het huren van een mobiele beenhamwagen op locatie bent u bij Henk patat aan het juiste adres!

Met het huren van een mobiele beenhamwagen wordt u bruiloft, feest of evenement gegarandeerd een succes. Deze snackwagen zorgt namelijk voor een unieke belevenis, wat compleet anders is dan de klassieke hamburger, baguette of hotdog. Wij komen al vanaf € 750,- met onze mobiele beenhamwagen naar u toe en maken op locatie de lekkerste broodjes warme beenham voor u klaar.

Bekijk onze pakketten
Beenhamwagen
Wilt u direct contact? U kunt ons bereiken via de contact pagina!

Wat krijg ik bij de huur van een beenhamwagen?

Met een mobiele beenhamwagen op locatie verzorgt u voor al uw gasten een heerlijk broodje warme beenham. U kunt al vanaf € 750,- een beenhamwagen huren. Voor dit startbedrag krijgt u 150 broodjes warme beenham.

Wanneer u kiest voor het huren van een mobiele beenhamwagen voorziet u niet alleen uw gasten van heerlijk eten, maar zorgt u ook voor een unieke belevenis voor uw gasten tijdens uw feest of evenement. Ons vriendelijke en deskundige personeel draagt graag bij aan uw sfeervolle evenement!

Indien u het assortiment wilt aanvullen met bijvoorbeeld ijs of frisdrank, kunt u dit van te voren aangeven. Wij stemmen onze uiteindelijke huurprijs vervolgens af op uw wensen. De uiteindelijke huurprijs spreken wij uiteraard van te voren met u af zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe weet ik of de beenhamwagen beschikbaar is?

Bent u al enthousiast geworden en wilt u graag de beschikbaarheid nagaan van onze beenhamwagen? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via de contactpagina.

Neemt u liever contact met ons op per mail? Geen probleem, u kunt ons ook altijd mailen via het contactformulier. U dient in de mail aan te geven wanneer uw feest of evenement plaatsvindt, op welk tijdstip en waar uw feest plaatsvindt. Tot slot is het van belang dat u een indicatie geeft hoeveel personen u aanwezig verwacht op uw bruiloft, feest of evenement zodat wij hier met betrekking tot de voorraad, rekening mee kunnen houden.

Hoe kan ik een beenhamwagen huren bij Henk patat?

Uiteraard begrijpen wij dat u nu al trek heeft gekregen in een heerlijk broodje beenham. Voor het reserveren van onze beenhamwagen op locatie kunt u ons telefonisch of per mail bereiken via de contactpagina en wij maken de reservering zo snel mogelijk in orde.

U kunt de te betalen huurprijs betalen via internetbankieren. Ook is het mogelijk om de huurprijs op locatie contant met ons af te rekenen. Wanneer u kiest voor contant betalen, dient u de huurprijs voor aanvang van het feest of evenement bij de daarvoor aangewezen persoon te betalen.

Bekijk onze pakketten

Beenham Wagen

Pakket A

€ 750,-

 • Incl. 150 broodjes beenham
 • Extra broodje beenham € 4,00
 • Verschillende combinaties mogelijk
 • Alleen A-Merken
 • Inclusief ervaren personeel
 • Afspraak = 100% zekerheid
* Alle prijzen zijn exclusief btw

Beenham Wagen

Pakket B

€ 8,50 p.p.

 • Onbeperkt beenham voor € 8,50 p.p
 • Diversen combinaties mogelijk
 • Alleen A-Merken
 • Inclusief ervaren personeel
 • Afspraak = 100% zekerheid
* Alle prijzen zijn exclusief btw
Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.