5,0 10 reviews

Patatwagen Huren voor Feest of Event - Henk Patat Snackwagens

Huur nu uw patatwagen op locatie

Liefde gaat door de maag! Daarom hebben wij voor u een patatwagen op locatie. Zo kan uw geliefde patatje altijd met u mee! U kunt onze patatwagen huren van Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant. Maar natuurlijk komen wij ook in de rest van Nederland!

Maak uw feest compleet met een heerlijk portie verse patat en/of snack! Wij komen met onze patatwagen op locatie in heel Nederland om u te voorzien van een patatje en eventueel andere versnaperingen. Zo kunt u, waar dan ook, heerlijk snacken op locatie!

Bij Henk patat huurt u al een patatwagen vanaf € 500,-.

Bekijk onze pakketten
Patatwagen

Wat krijg ik bij de huur van een mobiele patatwagen?

Onze mobiele patatkraam kunt u al huren vanaf het bedrag van € 500,-. Voor dit starttarief krijgt u maar liefst 150 porties friet of 150 snacks geleverd. Wij maken onze friet en snacks met veel liefde. Wanneer u gebruik wilt maken van een assortiment bedragen de kosten hiervoor € 8,50 per persoon.

Het personeel wat u op locatie zult ontmoeten is altijd gezellig en zeer professioneel. Wij streven naar een hoog serviceniveau en klantvriendelijkheid.

Wilt u buiten de 150 versnaperingen nog andere artikelen bestellen zoals ijsco’s of frisdrank? Geen enkel probleem, indien dit met u op voorhand is afgesproken houden wij hier uiteraard rekening mee en zullen wij dit meenemen in onze frietkraam. Een ijsco is natuurlijk heerlijk als toetje vindt u ook niet?

Wilt u direct contact? U kunt ons bereiken via de contact pagina!
Wat krijg ik bij de huur van een frietwagen?

U kunt vanaf € 500,- een frietwagen huren. Voor dit startbedrag krijgt u 150 porties verse frieten of 150 heerlijke snacks bv. frikandellen, kroketten, kaassoufflés en vele andere opties. Mocht u een assortiment willen bestellen dan is deze €8,50 per persoon. Dit assortiment bestaat uit:

Patat Kipkorn Curry
Kroketten Mexicano Ketjup
Frikandellen Bamihap Uitjes
Kaassoufflé Frietsaus Pindasaus

Hoe weet ik of er een patatwagen beschikbaar is?

Wanneer u de beschikbaarheid van onze patatwagen wilt checken voor u feest of evenement kunt u ons bereiken via de contactpagina. Wij streven ernaar uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Graag horen wij van u de datum van het feest of evenement, het tijdstip, de locatie en uiteraard het aantal mensen dat u aanwezig acht op uw evenement. U hoort vervolgens van ons zo snel mogelijk of op de door u gewenste datum een patatwagen op locatie aanwezig kan zijn.

We willen uiteraard niet dat u voor aanvang nog voor extra kosten komt te staan. De uiteindelijke huurprijs krijgt u voor het evenement van ons te horen.

Hoe kan ik een mobiele patatwagen huren?

Indien u de huur van een mobiele patatwagen direct wilt vastleggen kunt u ons altijd bereiken via de contactpagina om een mobiele patatwagen te reserveren.

U kunt de huurprijs vooraf betalen via bankbetaling. Het is ook mogelijk de huurprijs contant op locatie af te rekenen. De betaling dient op locatie voorafgaand van het evenement plaats te vinden.

Wij verhuren niet alleen een patatwagen maar beschikken over een ruim wagenpark! Wilt u naast een patatwagen ook nog een snackwagen reserveren voor u evenement? Bekijk dan eens onze gehele assortiment aan snackwagens op onze website. We zien u graag op uw feest of evenement!

Bekijk onze pakketten

Patatwagen

Pakket A

€ 500,-

  • 150 patat of snacks
  • Extra patat of snack € 2,50
  • Alleen A-Merken
  • Inclusief ervaren personeel
  • Afspraak = 100% zekerheid
* Alle prijzen zijn exclusief btw

Patatwagen

Pakket B

€ 8,50 p.p.

  • Onbeperkt patat & snacks voor € 8,50 p.p.
  • Alleen A-Merken
  • Inclusief ervaren personeel
  • Afspraak = 100% zekerheid
  • Vanaf groepen van 70 personen
* Alle prijzen zijn exclusief btw

Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.