5,0 10 reviews

Mobiele Bar Huren voor feest of event - Henk Patat

Maak uw feest compleet met een mobiele bar op locatie

Een mobiele bar is tegenwoordig een niet te missen item op feesten en evenementen. Wilt u ook een mobiele bar huren voor uw feest, bruiloft of evenement op de door u gewenste locatie? Geen probleem! U bent bij Henk patat aan het juiste adres! Wij serveren de lekkerste drankjes op uw evenement.

Met onze eigen mobiele bar komen wij op uw feest of evenement in heel Nederland en maken er samen met u een gegarandeerd succes van!

Op uw feest bieden wij uitstekende service en voorzien wij u en uw gasten van de lekkerste drankjes. U kunt bij ons al een mobiele bar huren vanaf een startbedrag van € 750,-.

Bekijk onze pakketten
Mobiele Bar
Wilt u direct contact? U kunt ons bereiken via de contact pagina!

Wat krijg ik bij het huren van een mobiele bar?

U kunt al vanaf € 750,- bij Henk Patat een mobiele bar op locatie huren voor jouw feest of evenement. Voor dit startbedrag krijgt u 300 consumpties. Wij tappen goede kwaliteit bier en serveren daarnaast ook wijn en frisdrank.

Wij leveren met ons vriendelijke en professionele personeel uitstekende service aan onze gasten en wordt ervoor gezorgd dat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw feest of evenement. Wilt u liever een offerte op maat waarbij wij proberen aan al uw wensen te voldoen? Vul dan het offerteformulier op onze website in en wij gaan voor u aan de slag! De uiteindelijke huurprijs stemmen wij van te voren met u af zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan.

Wilt u naast een mobiele bar ook een snackwagen huren? Neem dan eens een kijkje in ons volledige wagenpark en wellicht kunnen wij uw gasten ook nog voorzien van een heerlijke snack of portie friet.

Hoe kan ik de beschikbaarheid van een mobiele bar checken?

Indien u de beschikbaarheid van onze bar wilt checken kunt u ons telefonisch bereiken via de contactpagina. Het is ook mogelijk om per mail de beschikbaarheid van onze bar te controleren. Mail ons dan via het contactformulier.

Wij vragen u tijdens het contactmoment aan te geven op welke datum uw feest of evenement plaatsvindt, welk tijdstip en de locatie. Daarnaast willen wij graag van u weten hoeveel mensen u verwacht op uw feest zodat wij hier in de voorraad rekening mee kunnen houden. Heeft u naast onze mobiele bar ook andere eetwagens van Henk Patat op het oog? Bekijk dan ook eens ons volledige assortiment. zo kun je bijvoorbeeld een beenhamwagen huren, met beenham vers van het mes, een exclusieve van Dobbe kroketwagen huren of de klassieke mobiele friettent.

Hoe kan ik een mobiele bar huren?

Wilt u direct een mobiele bar huren bij Henk Patat en verzekerd zijn van een geslaagd feest? Dan kunt u nu direct de reservering van onze mobiele bar telefonisch vastleggen. U kunt ons bellen via de contactpagina. Het is ook mogelijk de huur van onze mobiele bar vast te leggen per mail. Mail ons dan via het contactformulier.

U kunt de uiteindelijke huurprijs overmaken met internetbankieren. Ook is het mogelijk contant met ons af te rekenen. Wanneer u kiest voor contant betalen, dient u de huurprijs direct voor aanvang van u feest of evenement te betalen aan de daarvoor aangewezen persoon op locatie.

Bekijk onze pakketten

Mobiele bar

Pakket A

€ 750,-

  • Mobiele bar incl 200 bier/fris/wijn voor € 750,-
  • Voor alle extra bier/fris/wijn € 3,- per drankje
  • Wij stellen samen met u een pakket op maat samen
  • Alleen A-Merken
  • Inclusief ervaren personeel
  • Afspraak = 100% zekerheid
* Alle prijzen zijn exclusief btw
Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.