5,0 10 reviews

Churros kraam huren voor uw event of partij | Henk Patat

Huur een churros kraam voor uw event

Een heerlijke, zoete, knapperige snack uit Spanje: churros! Een populaire lekkernij van gefrituurd deeg met kaneelsuiker waar iedereen van zal smullen. U kunt bij ons eenvoudig een churros kraam huren voor uw feest of event. Ons ervaren personeel bakt overheerlijke, verse churros waar al uw gasten van zullen genieten.

Wanneer u bij ons een churros kraam huurt, komen we bij u op locatie. Dit kan door heel Nederland! Wij zorgen voor alle benodigdheden en service. Zo hoeft u zich nergens druk om te maken en kunt u genieten van uw feest en onze knapperige Spaanse churros.

U huurt al vanaf €750,- een churros kar bij Henk Patat.

Bekijk onze pakketten

Wilt u direct contact? U kunt ons bereiken via de contact pagina!

Wat krijgt u bij onze churros foodtruck?

Wanneer u bij ons een churros foodtruck huurt, hebben we verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen. Voor €750,- krijgt u een churros kar inclusief 150 Spaanse churros. Elke extra portie kost €4,00. U kunt ook kiezen voor een churros kar met onbeperkte churros. Hiervoor betaalt u €8,50 per persoon. Wanneer u een van onze churros makers huurt heeft u deze keuze om met of zonder personeel churros catering af te nemen.
Zo hebben wij voor ieder event een passende churros kar. U kunt bovendien ook kiezen voor een van onze andere snackwagens. Zoals een patatwagen, een poffertjeskraam, een ijskar of een andere foodtruck met lekkernijen. Combineer verschillende wagens zodat er voor ieder wat wils is. Met onze snackwagens maakt u uw evenement compleet!

Ontdek onze snackwagens

Hoe kan ik een churros kar huren?

Het huren van een churros kar gaat eenvoudig bij Henk Patat. Vraag via onze offerte pagina een vrijblijvende offerte aan voor uw evenement. Hierbij horen we graag van u de datum van het feest of event, het tijdstip, de locatie en het aantal mensen dat aanwezig zullen zijn. Wij zullen vervolgens z.s.m. contact met u opnemen over de beschikbaarheid van de wagen.

De uiteindelijke huurprijs zult u voor het evenement van ons ontvangen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bij bevestiging van de reservering kunt u de huurprijs vooraf betalen via bankbetaling. Het is ook mogelijk om contant op locatie voorafgaand van het evenement af te rekenen.

Churros op locatie bij Henk Patat

Wanneer u bij ons een churros kraam huurt kunt u rekenen op professionele service en goede kwaliteit. Ons ervaren personeel in de kraam is altijd klantvriendelijk en zal heerlijke churros maken. Zo zullen uw gasten op het evenement een onvergetelijke ervaring beleven en genieten van de Spaanse lekkernij. 
Een churros foodtruck huren bij ons gaat eenvoudig in zijn werk. Bovendien zijn we altijd transparant en komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u interesse in onze churros wagen op locatie, maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw event.

Bekijk onze pakketten

Spaanse churros

Pakket A

€ 750,-

 • Incl. 150 porties poffertjes
 • Extra portie € 4,00
 • Wij stellen samen met u een pakket op maat samen
 • Alleen A-Merken
 • Inclusief ervaren personeel
 • Afspraak = 100% zekerheid
* Alle prijzen zijn exclusief btw

Spaanse churros

Pakket B

€ 8,50 p.p.

 • Onbeperkt spaanse churros voor € 8,50 p.p
 • Wij stellen samen met u een pakket op maat samen
 • Alleen A-Merken
 • Inclusief ervaren personeel
 • Afspraak = 100% zekerheid
 • Vanaf groepen van 70 personen
* Alle prijzen zijn exclusief btw
Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.