5,0 10 reviews

Frietkar Huren op locatie - Henk Patat Snackwagens

Frietkar huren in heel Nederland

Bent u van plan een feest te geven en wilt u graag een frietkar op locatie huren? Dan bent u bij Henk Patat aan het juiste adres! Onze ervaren frietbakkers staan voor u klaar, en voorzien uw gasten graag van een heerlijk portie friet op locatie. Met het huren van een frietkar bij Henk Patat bent u dan ook verzekerd van een gegarandeerd succes, voor iedere gelegenheid!

Moeten wij verder rijden dan 20 kilometer? Geen enkel probleem! Zoals u kunt zien op onze website gaan we met onze frietkar door heel Nederland! Al vanaf € 500,- kunt u een frietkar huren, en wij maken er samen met u een gezellige dag van. Met Henk Patat kunt u heerlijk snacken op locatie.  Een ideale oplossing om uw gasten eens extra te verwennen.

Bekijk onze pakketten
Patatwagen

Uiteraard is het mogelijk om naast een mobiele frietkar ook nog een andere snackwagen te huren. Kijk hiervoor eens naar ons volledige wagenpark en wellicht kunnen wij op uw evenement uw gasten ook voorzien van een heerlijk ijskoud biertje.

Wilt u direct contact? U kunt ons bereiken via de contact pagina!
Wat krijg ik bij de huur van een frietkar?

U kunt vanaf € 500,- een frietkar huren. Voor dit startbedrag krijgt u 150 porties verse frieten of 150 heerlijke snacks bv. frikandellen, kroketten, kaassoufflés en vele andere opties. Mocht u een assortiment willen bestellen dan is deze €7,50 per persoon. Dit assortiment bestaat uit:

Patat Kipkorn Curry
Kroketten Mexicano Ketjup
Frikandellen Bamihap Uitjes
Kaassoufflé Frietsaus Pindasaus

Wat krijg ik bij het huren van een frietkar?

Bent u op zoek naar een mobiele frietkar? U kunt bij ons al vanaf € 500,- ex btw een frietkraam huren. Voor dit startbedrag krijgt u 150 porties heerlijke verse friet of 150 heerlijke snacks bijvoorbeeld; frikandellen of kaassoufflés. Mocht u liever gebruik willen maken van een assortiment dan kost dit u € 7,50 per persoon.

Naast onze heerlijke snackwagen frietwagen bieden wij ook frisdrank en ijs aan in onze frietwagen. Mocht u hier ook gebruik van willen maken geef dit dan van te voren aan dan houden wij hier rekening mee. Heeft u naast onze frietkar nog interesse in het huren van een andere snackwagen? Kijk dan op onze website voor het gehele assortiment aan snackwagens en diverse opties voor een patatkraam huren of u kunt een Hotdog kraam huren bij Henk Patat.

De uiteindelijke huurprijs spreken wij op voorhand met u af. Zo komt u niet op het laatste moment voor verrassingen te staan. Wij komen met een professioneel en gezellig team naar u toe waarbij klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staat.

Hoe weet ik of er een frietkar op locatie beschikbaar is?

Wij begrijpen dat u voor de organisatie van uw feest, evenement of partij graag wilt weten of de gewenste mobiele snackwagen beschikbaar is. Neem contact met ons op voor het nagaan van de beschikbaarheid van een frietwagen op locatie. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken via de contactformulier.

U dient in de mail concreet te vermelden wanneer u de frietbus wilt huren, op welke dag het feest of evenement plaatsvindt, welk tijdstip wij aanwezig dienen te zijn en de plaats van bestemming. Daarnaast is het van belang om aan te geven hoeveel personen u verwacht op uw feest of evenement zodat wij hierbij rekening kunnen houden met de aanwezige voorraad.

Hoe kan ik een frietkar huren?

Natuurlijk heeft u nu al zin gekregen in een onze heerlijke friet en snacks! Twijfel dan niet langer om een frietwagen te huren en reserveer vandaag nog uw mobiele frietkar op locatie. U kunt telefonisch of per mail uw frietkar huren door naar de contactformulier te gaan.

Na het contact reserveren wij de patatwagen voor u. U kunt de huurprijs per bank naar ons overmaken.

Betaald u liever contant? Geen probleem! U kunt de huurprijs ook op locatie contant met ons afrekenen. U dient dan wel de betaling voor aanvang van het evenement met ons af te rekenen.

Bekijk onze pakketten

Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.