5,0 10 reviews

Frietwagen Huren voor Feest of Event - Henk Patat Snackwagens

 Maak uw feest compleet met een frietwagen op locatie

Bent u van plan een feest of evenement te organiseren en wilt u graag een frietwagen op locatie huren? Bij Henk Patat bent u aan het juiste adres wanneer u een frietwagen wilt huren. Zoals u kunt zien op onze website gaan we met onze mobiele frietwagen door heel Nederland heen om u te voorzien van een heerlijk portie friet.

Onze zeer ervaren frietbakkers staan voor u klaar, en voorzien uw gasten graag van een heerlijk portie friet en kwaliteit snacks op uw feest en partij. Met het huren van een frietwagen bij Henk Patat bent u dan ook verzekerd van een gegarandeerd succes, voor elke gelegenheid!

Bekijk onze pakketten
Patatwagen

Afstand is voor ons geen probleem, wij komen met onze frietwagen op locatie in heel Nederland! Al vanaf € 500,- kunt u een frietwagen huren, en gaan we er samen met u een gezellige dag van maken. Met Henk Patat kunt u overal heerlijk snacken op locatie.

Wilt u direct contact? U kunt ons bereiken via de contact pagina!
Wat krijg ik bij de huur van een frietwagen?

U kunt vanaf € 500,- een frietwagen huren. Voor dit startbedrag krijgt u 150 porties verse frieten of 150 heerlijke snacks bv. frikandellen, kroketten, kaassoufflés en vele andere opties. Mocht u een assortiment willen bestellen dan is deze €7,50 per persoon. Dit assortiment bestaat uit:

Patat Kipkorn Curry
Kroketten Mexicano Ketjup
Frikandellen Bamihap Uitjes
Kaassoufflé Frietsaus Pindasaus

Wat krijg ik bij het huren van een mobiele frietwagen?

Wilt u een frietkar huren op locatie? U kunt bij ons al vanaf € 500,- een frietwagen huren. Voor dit startbedrag krijgt u 150 porties verse friet of 150 heerlijke snacks bijvoorbeeld; frikandellen of kaassoufflés. Mocht u liever gebruik willen maken van een assortiment dan kost dit u € 7,50 per persoon. Op onze website kunt u ook het offerte formulier invullen om een offerte op maat te ontvangen.

Naast onze heerlijke friet en snacks kunnen wij ook ijs en frisdrank voor u mee nemen. Indien u hier gebruik van wilt maken, dient u dit van te voren aan te geven zodat wij dit mee kunnen nemen. U kunt naast onze frietwagen natuurlijk nog meer snackwagens huren. Kijkt u eens naar ons volledige wagenpark en misschien voorzien wij uw gasten ook nog wel van een warm broodje beenham of een heerlijk ijskoud biertje.

Wij spreken voor aanvang van uw feest, evenement of bruiloft uiteraard de uiteindelijke huurprijs met u af. Zo komt u bij ons niet nog voor onverwachte kosten te staan. Wij komen met een professioneel en gezellig team naar u toe waarbij klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staat.

Hoe weet ik of er een frietwagen beschikbaar is?

Wij begrijpen dat u, in de organisatie van uw feest, evenement of partij graag wilt weten of de gewenste mobiele snackwagen beschikbaar is. Neem contact met ons op voor het nagaan van de beschikbaarheid. U kunt ons bereiken via de contactpagina.

Wij vragen u in de mail te vermelden wanneer u de frietwagen wilt huren, op welke dag het evenement of feest plaatsvindt en welk tijdstip wij aanwezig dienen te zijn. Daarnaast vragen wij u aan te geven hoeveel mensen u verwacht zodat wij hier rekening mee kunnen houden met de aanwezige voorraad.

Hoe kan ik een frietwagen huren?

Natuurlijk heeft u nu al zin gekregen in een onze heerlijke friet en snacks! Wacht dan niet langer en reserveer vandaag nog uw mobiele frietwagen op locatie. U kunt telefonisch uw frietkar huren door contact met ons op te nemen via de contactpagina. Reserveert u liever per mail? Geen enkel probleem, u kunt ons ook mailen. Wij nemen vervolgens uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling!

Na het contact reserveren wij de patatwagen voor u. U kunt de huurprijs per bank naar ons overmaken.

Betaald u liever contant? Geen probleem! U kunt de huurprijs ook op locatie contant met ons afrekenen. U dient dan wel de betaling voor aanvang van het evenement met ons af te rekenen.

Bekijk onze pakketten

Pakket A

Incl. 150 consumpties

€ 500,-

 • Verschillende combinaties mogelijk
 • Alleen A-Merken
 • Inclusief ervaren personeel
 • Afspraak = 100% zekerheid
Offerte aanvragen

Pakket B

Vanaf 8,50 p.p.

€ 8,50 p.p.

 • Onbeperkt aantal consumpties
 • Alleen A-Merken
 • Inclusief ervaren personeel
 • Afspraak = 100% zekerheid
 • Vanaf groepen van 70 personen
Offerte aanvragen

Pakket C

Maatwerk

€ 500,-

 • Wij stellen samen met u een pakket op maat samen
 • Alleen A-Merken
 • Inclusief ervaren personeel
 • Afspraak = 100% zekerheid
 • Vanaf groepen van 70 personen
Offerte aanvragen
Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.