5,0 10 reviews

Henk Patat viert 45-jarig jubileum - Henk Patat Snackwagens

Henk Patat viert 45-jarig jubileum

1 april 2020 / Nieuws

Henk van der Wulp beter bekend als Henk Patat begon 45 jaar geleden met het opzetten van zijn snack imperium. Het begon met een mobiele patatwagen waarmee hij zijn klanten in heel het land kon voorzien van een heerlijke portie patat.

Al snel begon hij in te spelen op de toenemende vraag naar andere soort snackwagens en bouwde zijn wagenpark uit met 20 verschillende snackwagens.

45 jarig bestaan Henk Patat

In het 45-jarig bestaan van Henk Patat hebben wij een betrouwbare reputatie opgebouwd dat staat voor A-kwaliteit en zekerheid.

Wanneer u bij ons een mobiele patatkraam huurt bent u dan ook verzekerd van een gegarandeerd succes en een unieke snack ervaring. Wij komen met onze snackwagens bij u op locatie in heel Nederland!

Indien u één van onze snackkarren wilt huren kunt u te allen tijde telefonisch of per mail contact opnemen via het contactformulier.

Ontvangt u liever een offerte op maat? Op onze website kunt u het offerteformulier invullen. In het opmerkingenveld kunt u vervolgens extra bijzonderheden aangeven waarmee wij u altijd proberen te voorzien van al uw wensen.

Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.