Bel ons op 070 - 394 10 37 of mail naar info@henkpatat.nl

Bel ons op of mail naar info@henkpatat.nl

patat

De meest spraakmakende patatwagen van Nederland

Het verschil tussen een patatwagen en een patatwagen

Een patatwagen bakt patat op locatie, maar daarmee houdt de vergelijking tussen verschillende patatwagens wel op. Bij Henk Patat vindt u de crème de la crème onder de patatwagens. Niet omdat we zo chique zijn, maar wel omdat Henk Patat de rijdende patatkraam 40 jaar geleden heeft uitgevonden en louter A-kwaliteit biedt.

Pionier in patatwagens

De mensen keken gek op toen Henk Patat 40 jaar geleden een bestelbus ombouwde tot rijdende patatwagen. Maar het was in Den Haag en omstreken meteen een succes. Inmiddels telt het imperium van Henk Patat ruim twintig unieke en vaak exclusieve snack-, ijs, soep-, bier- en patatwagens.

Het grote verschil

De succesformule van Henk Patat is even ouderwets als vernieuwend: zorg dat je altijd A-kwaliteit levert: Aviko frites, Mora hamburgers en kipcorns, van Dobben croquetten, Heinz soepen en de ongeëvenaarde Bollie’s beenham. Wist u dat veel A-merken alleen Henk Patat toestemming geven om hun merk te dragen op zijn snackkarren en patatwagen?

Ook op zoek naar zo’n exclusieve patatwagen of snackwagen?

Henk Patat rijdt door het hele land en in inzetbaar op alle soorten feesten, partijen en evenementen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden of een prijsopgave. 

U kunt voor meer informatie contact opnemen via 070 - 394 10 37

Let op, wij verhuren onze frietwagens alleen inclusief personeel. En vanaf €500,- komen wij voorrijden. Dit is inclusief consumptie.

Velden met een * zijn verplicht

Wilt u een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in

Fristi
Van Dobben
Unox
Unilever
Gouda's Glorie
Ola
Mora
Jupiler
Coca Cola
Chaudfontaine
Aviko
Friesche Vlag
Extran
Chocomel