Bel ons op 070 - 394 10 37 of mail naar info@henkpatat.nl

Bel ons op of mail naar info@henkpatat.nl

Bierwagen huren voor uw bruiloft, feest of evenement?

Wilt u een bierwagen huren voor uw bruiloft, feest of evenement? Wij rijden overal naartoe in Nederland. En op locatie serveren wij de koelste biertjes. U hoeft zelf alleen maar te genieten. Al vanaf € 750,- kunt u een bierwagen huren. Met wat u maar wilt.

Wat krijg ik bij de huur van een bierwagen?

henkpatat bierwagenU kunt vanaf € 750,- een bierwagen huren. Voor dit startbedrag krijgt u 300 consumpties. Wij tappen bier. Maar serveren ook frisdrank en wijn. En verschillende sterke dranken. De uiteindelijke huurprijs? Die spreken wij vooraf met u af.

Hoe weet ik of er een bierwagen beschikbaar is?

Wilt u weten of er een bierwagen beschikbaar is? Bel dan met 06 2277 9592 of mail naar: info@henkpatat.nl. Vermeld in uw mail wanneer u de bierwagen wilt huren. Maar ook waar wij moeten zijn. En hoeveel personen u verwacht op uw bruiloft, feest of evenement. 

Hoe kan ik een bierwagen huren?

Wilt u een bierwagen huren? Bel dan met 06 2277 9592 of mail naar: info@henkpatat.nl. En wij reserveren een bierwagen voor u. U kunt de huurprijs vooraf betalen via de bank. Of u kunt op locatie met contant geld afrekenen. Direct bij de start van uw bruiloft, feest of evenement.

U kunt voor meer informatie contact opnemen via 070 - 394 10 37

Let op, wij verhuren onze frietwagens alleen inclusief personeel. En vanaf €500,- komen wij voorrijden. Dit is inclusief consumptie.

Velden met een * zijn verplicht

Wilt u een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in

Fristi
Van Dobben
Unox
Unilever
Gouda's Glorie
Ola
Mora
Jupiler
Coca Cola
Chaudfontaine
Aviko
Friesche Vlag
Extran
Chocomel