Bel ons op 070 - 394 10 37 of mail naar info@henkpatat.nl

Bel ons op of mail naar info@henkpatat.nl

patat

Snackwagen op locatie

Een lekkere snack mag absoluut niet ontbreken op uw feest, bruiloft of evenement. We komen met onze snackwagen door heel Nederland. Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland noem maar op en we hebben er mensen voorzien van een lekkere frikadel of kaassoufflé.

snack wagensWilt u nou een snackwagen helemaal compleet met personeel huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al vanaf € 500,- heeft u een snackwagen/frietwagen. U komt bij ons nooit voor extra kosten te staan. U hoeft alleen maar te genieten van uw eigen feestje en onze heerlijke snacks.

Wat krijg ik bij de huur van een snackwagen?

U kunt bij ons vanaf het bedrag van €500,- een mobiele snackwagen huren. U kunt kiezen tussen 200 porties friet of snacks. Mocht u gebruik willen maken van beide producten kunt u kiezen voor het assortiment van € 7,50 per persoon. Voor dit assortiment ontvangt u standaard:

Standaard assortiment:

Het Assortiment is altijd aan te passen in overleg. Heeft u specifieke wensen of zit uw favoriet er niet tussen. Geen probleem, wij vinden hier te allen tijde wel een oplossing voor! We willen uiteraard dat uw snackmoment een groot feest wordt.

Onze snackwagens zijn ook voorzien van een grote koelkast indien u ook frisdrank of ijs mocht willen. Uw lekkere maaltijd afsluiten met ijs is toch een feestje niet? U kunt dit alles met ons bespreken zodat wij zorgen dat onze frietwagen/snackkar compleet met alle versnaperingen op locatie komt. Ons personeel is op locatie direct inzetbaar om u te voorzien van gezelligheid en uitstekende service!

Hoe weet ik of er een snackwagen beschikbaar is?

Bent u er uit en wilt u eerst checken of wij op uw gewenste datum een snackkar beschikbaar hebben? Bel dan naar het nummer: 06 2277 9592 of mail naar: info@henkpatat.nl. Graag vragen we in uw mail te vermelden wanneer u de snackkar wilt huren, welke dag en welk tijdstip het evenement plaatsvindt. Maar ook waar wij moeten zijn en hoeveel personen u verwacht op uw gezellige, feestelijke bruiloft, feest of evenement.

Hoe kan ik een snackwagen huren?

Het is zo ver, de snackwagen in beschikbaar en u wilt er een huren? Bel dan met 06 2277 9592 of mail naar: info@henkpatat.nl. We reserveren dan een snackwagen voor u. U kunt de huurprijs vooraf betalen via de bankbetaling voldoen. Of u kunt op locatie met contant geld afrekenen met de daarvoor aangewezen persoon. De betaling vindt direct bij de start van uw bruiloft, feest of evenement plaats.

Wij van Henk Patat zien u graag bij uw evenement! Voor overige vragen kunt u ook altijd contact opnemen met bovenstaande mail en telefoonnummer. Tot dan!

✔️patatkraam huren✔️frietkraam huren✔️frietwagen huren✔️frietkar huren

Hoe u het ook wilt noemen, wij brengen het naar u toe!

 

 

U kunt voor meer informatie contact opnemen via 070 - 394 10 37

Let op, wij verhuren onze frietwagens alleen inclusief personeel. En vanaf €500,- komen wij voorrijden. Dit is inclusief consumptie.

Velden met een * zijn verplicht

Wilt u een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in

Fristi
Van Dobben
Unox
Unilever
Gouda's Glorie
Ola
Mora
Jupiler
Coca Cola
Chaudfontaine
Aviko
Friesche Vlag
Extran
Chocomel