Bel ons op 070 - 394 10 37 of mail naar info@henkpatat.nl

Bel ons op of mail naar info@henkpatat.nl

patat

Patatkraam op locatie

Liefde gaat door de maag! Daarom hebben wij voor u een mobiele patatkraam. Zo kan u geliefde patatje altijd met u mee! Van Noord-Holland, Zuid-holland en zelfs tot in Brabant. Bij een feest, evenement of bruiloft hoort gewoon een lekkere portie patat en snack! Wij komen in heel Nederland om u te voorzien van een patatje en eventueel andere versnaperingen.

Wat krijg ik bij de huur van een mobiele patatkraam?

henk patat patat wagenEen Patatkraam bij ons huren vanaf het bedrag van €500,-. Voor dit starttarief krijgt u 200 porties friet of 200 snacks geleverd. Wij maken onze friet en snacks met veel liefde. Het personeel wat u op locatie zult ontmoeten is gezellig en professioneel. Wij streven naar een hoog serviceniveau en klantvriendelijkheid. Wilt u buiten de 200 versnaperingen nog andere artikelen bestellen zoal ijsco’s of frisdrank? Geen probleem, indien dit op voorhand is afgesproken houden wij hier rekening mee en zullen dit meenemen in de patatkraam. Een ijsco is natuurlijk heerlijk als toetje vindt u ook niet? De uiteindelijke huurprijs krijgt u voor het evenement van ons te horen. We willen uiteraard niet dat u voor verrassingen komt te staan.

Hoe weet ik of er een patatwagen beschikbaar is?

Wilt u checken of er een patatkraam beschikbaar is op uw gewenste datum? U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer: 06 2277 9592. U kunt ook mailen met uw wensen naar: info@henkpatat.nl. Graag horen wij van u de datum, tijdstip, locatie en uiteraard het aantal personen wat wij kunnen verwachten op het evenement. U hoort dan zo snel mogelijk van ons of de patatkraam op locatie aanwezig kan zijn.

Hoe kan ik een mobiele patatwagen huren?

Wilt u de kraam meteen vastleggen dat kan altijd. U kunt bellen naar het nummer:06 2277 9592 of mail naar: info@henkpatat.nl. En wij reserveren een patatwagen voor u. U kunt de huurprijs vooraf betalen via bankbetaling. Of u kunt op locatie met contant geld afrekenen. De betaling op locatie zelf zal voorafgaand plaatsvinden. Mocht u interesse hebben in meerdere soorten kramen bezoek dan de rest van onze website! We zien u graag op uw evenement!

✔️patatkraam huren✔️frietkraam huren✔️frietwagen huren✔️frietkar huren

Hoe u het ook wilt noemen, wij brengen het naar u toe!  

 

 

U kunt voor meer informatie contact opnemen via 070 - 394 10 37

Let op, wij verhuren onze frietwagens alleen inclusief personeel. En vanaf €500,- komen wij voorrijden. Dit is inclusief consumptie.

Velden met een * zijn verplicht

Wilt u een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in

Fristi
Van Dobben
Unox
Unilever
Gouda's Glorie
Ola
Mora
Jupiler
Coca Cola
Chaudfontaine
Aviko
Friesche Vlag
Extran
Chocomel