Bel ons op 070 - 394 10 37 of mail naar info@henkpatat.nl

Bel ons op of mail naar info@henkpatat.nl

kipkorn

Over Henk

Corra van Mora Henk van der Wulp, beter bekend als Henk Patat, is een Haags icoon. De jonge Henk begon 40 jaar geleden met wat toen een zeer vernieuwend idee was: een mobiele patatkraam. Zijn idee bleek een groot succes en al snel werd Henk een graag gezien gast in Den Haag en wijde omstreken.

Het wagenpark groeide gestaag en de naam Henk Patat werd vaste prik op alle belangrijke evenementen in de omgeving van Den Haag. Van de vredesmars tegen de kruisraketten in de jaren ’80 tot Parkpop, de Koning- nach en Vlaggetjesdag.

20 verschillende snackwagens

Veertig jaar na dato telt Henk Patat een uniek wagenpark, met ruim 20 verschillende snackwagens. Veel van de wagens hebben het alleenrecht in Nederland op het dragen van de belangrijke A-merken, zoals de Van Dobben kroketwagen en de Mora kipcornwagen.

Het legendarische imperium van Henk Patat, inmiddels versterkt door twee zonen, is tegenwoordig landelijk actief. Feestmakers uit alle provincies kloppen aan bij Henk Patat omdat ze zeker willen zijn van oorspronkelijke kwaliteit. Bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals – iedereen wordt blij van Henk Patat!

U kunt voor meer informatie contact opnemen via 070 - 394 10 37

Let op, wij verhuren onze frietwagens alleen inclusief personeel. En vanaf €500,- komen wij voorrijden. Dit is inclusief consumptie.

Velden met een * zijn verplicht

Wilt u een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in

Fristi
Van Dobben
Unox
Unilever
Gouda's Glorie
Ola
Mora
Jupiler
Coca Cola
Chaudfontaine
Aviko
Friesche Vlag
Extran
Chocomel