5,0 10 reviews

Lancering nieuwe website van Henk Patat - Henk Patat

Lancering nieuwe website van Henk Patat

9 april 2020 / Nieuws

Henk van der Wulp beter bekend als Henk Patat, een echt Haags icoon, begon 45 jaar geleden met een toen nog vernieuwend idee: een mobiele patatkraam. Met een mobiele patatkraam kunnen we onze diensten op locatie aanbieden in Den Haag maar ook in de rest van Nederland. Wij komen namelijk in heel Nederland bij u op locatie met onze heerlijke friet en snacks.

In de afgelopen 45 jaar heeft Henk zijn wagenpark uitgebreid naar 20 snackwagens. Zo kunnen wij u voorzien van onze patat maar ook snacks als poffertjes, hotdogs en broodjes warme beenham.

Doordat ons wagenpark flink is uitgebreid en om onze klanten goed te blijven bedienen was het tijd om een nieuwe website te maken.

Onze nieuwe website online

Wij willen graag Eye-C Multimedia bedanken voor het ontwikkelen van onze mooie website!

Om onze klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen hebben wij een nieuwe website gelanceerd. Wat Henk met zijn nieuwe website wilt, is een overzichtelijker aanbod bieden aan onze bestaande en potentiële klanten. Met onze nieuwe gestructureerde pagina’s kunt u in een duidelijk overzicht zien wat u van ons kunt verwachten.

U kunt voor meer informatie contact opnemen via het contactformulier op onze nieuwe website. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om zowel telefonisch of per mail contact met ons op te nemen.

Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw.