Bel ons op 070 - 394 10 37 of mail naar info@henkpatat.nl

Bel ons op of mail naar info@henkpatat.nl

patat

Frietkraam op locatie

U kent het wel, het feest is in volle gang. De drankjes smaken heerlijk en iedereen vermaakt zich kostelijk. Maar op een gegeven moment verlangt iedereen naar snacks en puntzakken friet. Onze frietwagen is dan uw oplossing! Wij serveren heerlijke friet en snack op zowel kleine als grote evenementen.

patatwagenWilt u een mobiele frietwagen huren voor uw bruiloft, feest of evenement? Wij rijden overal naartoe in Nederland om u te voorzien van een heerlijke versnapering. Wij komen veel in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant maar natuurlijk ook de rest van Nederland. We maken op locatie de lekkerste friet en snacks voor u klaar. U hoeft zelf alleen maar te genieten van heerlijke verse puntzak friet. Al vanaf € 500,- kunt u een frietwagen huren, wij maken samen met u er een gezellige dag van!

Wat krijg ik bij de huur van een frietwagen?

U kunt vanaf € 500,- een frietwagen huren. Voor dit startbedrag krijgt u 200 porties verse frieten of 200 heerlijke snacks bv. frikandellen, kroketten, kaassoufflés en vele andere opties. Mocht u een assortiment willen bestellen dan is deze €7,50 per persoon. Dit assortiment bestaat uit:

 

We bieden ook frisdrank en ijs aan in de mobiele frietkraam. Altijd leuk voor de kleine kinderen een lekker toetje! Mocht u beide willen kunt u een Heeft u hier behoefte aan dan is dit geen probleem! Laat het ons weten. En wij nemen het mee in onze frietkraam. De uiteindelijke huurprijs? Die spreken wij op voorhand met u af. Hierdoor komt niet voor verrassingen te staan. Wij komen met professioneel en gezellig personeel. Klantvriendelijkheid en service staat bij ons op de eerste plaats.

Hoe weet ik of er een frietwagen beschikbaar is?

We snappen dat wanneer u feesten, partijen en evenementen organiseert u wilt weten of er een frietkar beschikbaar is.Wilt u er een frietkar huren of de beschikbaarheid controleren bel dan met 06 2277 9592 of mail naar: info@henkpatat.nl. Vermeld in uw mail wanneer u de frietwagen wilt huren, welke dag, Welk tijdstip en ook waar wij moeten zijn. En hoeveel personen u verwacht op uw bruiloft, feest of evenement. Wij bezorgen op iedere locatie in heel nederland.

Hoe kan ik een frietwagen huren?

Bent u overtuigd door bovenstaande tekst? We snappen dat u nu al zin hebt in een lekkere puntzak friet of een heerlijke snack! Wilt u een frietwagen huren? U kunt telefonisch reserveren door te bellen naar 06 2277 9592. Rerserveert u liever via de e-mail, geen probleem, u kunt mailen naar: info@henkpatat.nl. Na het contact reserveren wij een frietwagen voor u. U kunt de huurprijs vooraf betalen via de bank. Of u kunt op locatie met contant geld afrekenen. De betaling dient dan wel voor de start van uw evenement, bruiloft of feest plaats te vinden.

✔️Frietkar huren✔️Frietkraam huren✔️Heel Nederland

 

 

U kunt voor meer informatie contact opnemen via 070 - 394 10 37

Let op, wij verhuren onze frietwagens alleen inclusief personeel. En vanaf €500,- komen wij voorrijden. Dit is inclusief consumptie.

Velden met een * zijn verplicht

Wilt u een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in

Fristi
Van Dobben
Unox
Unilever
Gouda's Glorie
Ola
Mora
Jupiler
Coca Cola
Chaudfontaine
Aviko
Friesche Vlag
Extran
Chocomel