Bel ons op 070 - 394 10 37 of mail naar info@henkpatat.nl

Bel ons op of mail naar info@henkpatat.nl

patat

Friet op locatie

Henk Patat, grondlegger van de frietwagen

Tegenwoordig kijkt niemand meer op van een mobiele frietwagen. Maar dat was 40 jaar geleden wel anders toen Henk Patat er voor het eerst zijn rondjes mee reed. Het was een daverend succes en Henk legde hiermee de basis voor een waar snackimperium.

Huur uw snackwagen bij de grondlegger

‘Kijk papa, een snackwagen!’

Zo moet het ongeveer hebben geklonken, verbaasd en opgewonden, toen Henk Patat 40 jaar geleden in Den Haag begon rond te rijden met een mobiele friet- en snackkraam.

Een gouden vondst, zo bleek al snel. Henk Patat groeide uit tot een Haags icoon, een status die hij tot op de dag van vandaag waar maakt met een legendarisch imperium van ruim twintig unieke snackwagens.

De meest spraakmakende patatkraam van Nederland

Het verschil tussen een patatwagen en een patatwagen.

Een patatwagen bakt patat op locatie, maar daarmee houdt de vergelijking tussen verschillende patatwagens wel op. Bij Henk Patat vindt u de crème de la crème onder de patatwagens.

Niet omdat we zo chique zijn, maar wel omdat Henk Patat de rijdende patatkraam 40 jaar geleden heeft uitgevonden en louter A-kwaliteit biedt.

U kunt voor meer informatie contact opnemen via 070 - 394 10 37

Let op, wij verhuren onze frietwagens alleen inclusief personeel. En vanaf €500,- komen wij voorrijden. Dit is inclusief consumptie.

Velden met een * zijn verplicht

Wilt u een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in

Fristi
Van Dobben
Unox
Unilever
Gouda's Glorie
Ola
Mora
Jupiler
Coca Cola
Chaudfontaine
Aviko
Friesche Vlag
Extran
Chocomel