Bel ons op 070 - 394 10 37 of mail naar info@henkpatat.nl

Bel ons op of mail naar info@henkpatat.nl

Soepwagen huren voor uw feest of evenement?

Wilt u een soepwagen huren voor uw feest of evenement? Wij rijden overal naartoe in Nederland. En maken op locatie de lekkerste koppen soep voor u klaar. U hoeft zelf alleen maar te genieten. Al vanaf € 1.000,- kunt u een soepwagen huren. Met wat u maar wilt. 

Wat krijg ik bij de huur van een soepwagen?

henkpatat soepwagenU kunt al vanaf € 1.000,- een soepwagen huren. Voor dit startbedrag krijgt u 300 koppen soep. Wilt u meer bestellen? Of ook nog iets anders zoals frisdrank? Laat het ons weten. En wij nemen het mee, in onze soepwagen. De uiteindelijke huurprijs? Die spreken wij vooraf met u af.

Hoe weet ik of er een soepwagen beschikbaar is?

Wilt u weten of er een soepwagen beschikbaar is? Bel dan met 06 2277 9592 of mail naar: info@henkpatat.nl. Vermeld in uw mail wanneer u de soepwagen wilt huren. Maar ook waar wij moeten zijn. En hoeveel personen u verwacht op uw feest of evenement.

Hoe kan ik een soepwagen huren?

Wilt u een soepwagen huren? Bel dan met 06 2277 9592 of mail naar: info@henkpatat.nl. En wij reserveren een soepwagen voor u. U kunt de huurprijs vooraf betalen via de bank. Of u kunt op locatie met contant geld afrekenen. Direct bij de start van uw feest of evenement.

U kunt voor meer informatie contact opnemen via 070 - 394 10 37

Let op, wij verhuren onze frietwagens alleen inclusief personeel. En vanaf €500,- komen wij voorrijden. Dit is inclusief consumptie.

Velden met een * zijn verplicht

Wilt u een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in