Bel ons op 070 - 394 10 37 of mail naar info@henkpatat.nl

Bel ons op of mail naar info@henkpatat.nl

Kroketwagen huren voor uw bruiloft, feest of evenement?

Wilt u een kroketwagen huren voor uw bruiloft, feest of evenement? Wij rijden overal naartoe in Nederland. En maken op locatie de lekkerste broodjes kroket voor u klaar. U hoeft zelf alleen maar te genieten. Al vanaf € 750,- kunt u een kroketwagen huren. Met wat u maar wilt.

Wat krijg ik bij de huur van een kroketwagen?

henkpatat kroketwagenVanaf € 750,- kunt u een kroketwagen huren. Voor dit startbedrag krijgt u 300 broodjes kroket. Wilt u meer bestellen? Of ook nog iets anders zoals ijs of frisdrank? Laat het ons weten. En wij nemen het mee, in onze kroketwagen. De uiteindelijke huurprijs? Die spreken wij vooraf met u af.

Hoe weet ik of er een kroketwagen beschikbaar is?

Wilt u weten of er een kroketwagen beschikbaar is? Bel dan met 06 2277 9592 of mail naar: info@henkpatat.nl. Vermeld in uw mail wanneer u de kroketwagen wilt huren. Maar ook waar wij moeten zijn. En hoeveel personen u verwacht op uw feest of evenement.

Hoe kan ik een kroketwagen huren?

Wilt u een kroketwagen huren? Bel dan met 06 2277 9592 of mail naar: info@henkpatat.nl. En wij reserveren een kroketwagen voor u. U kunt de huurprijs vooraf betalen via de bank. Of u kunt op locatie met contant geld afrekenen. Direct bij de start van uw feest of evenement.

U kunt voor meer informatie contact opnemen via 070 - 394 10 37

Let op, wij verhuren onze frietwagens alleen inclusief personeel. En vanaf €500,- komen wij voorrijden. Dit is inclusief consumptie.

Velden met een * zijn verplicht

Wilt u een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in

Fristi
Van Dobben
Unox
Unilever
Gouda's Glorie
Ola
Mora
Jupiler
Coca Cola
Chaudfontaine
Aviko
Friesche Vlag
Extran
Chocomel